לקיחת כמה תרופות יחד

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/12/2018 | 15:15 | מאת: רוני

שלום רב, בת 32 בריאה בדרך כלל רציתי לוודא אני משתמשת בנוברינג ולוקחת לוסטרל וויטמין b12 באופן קבוע. מידי פעם משתמשת בקסנקס ומשככי כאבים כמו אקמול או אדוויל. במידה ואת כולם אני כמובן לוקחת במינון שניתן לי האם יש בעיה לקחת אותם יחד? בנוסף, האם יש העדפה בין אדוויל לאקמול? לבסוף, אם לא עוברים על המינון זה בסדר לקחת 2 אדוויל יחד? תודה רבה רוני

ההעדפה בין אדוויל לאקמול בכך שאדוויל משתמשים כאשר יש מרכיב דלקתי עם כאב וחום, אבל אקמול עם פחות אפקט נוגד דלקת ומשמש בעיקר להורדת חום וכאב.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי