מידע על תרופות מבחינת הרכב כימי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/02/2016 | 10:16 | מאת: מיקי

אהלן, אני מחפש מאגר מידע שמכיל מידע על הרכב התרופות והתחליפים, בדגש על הסטריאואיזומרים של התרופות. ספציפית בנוגע להשוואה בין ציפרלקס לאסטילופארם של טבע.. האם יש מאגר כזה? הסתכלתי בעלונים לצרכן, אולם לא מפורט המידע הנ'ל

שלום, יש אתר בשם Micromedex שצריך להיות לך גישה אליו עם סיסמה, שבבתי חולים משתמשים באתר הזה לקבלת מידע על תרופות באתר הזה יש " TOX AND DRUG PRODUCT". יש גם ספר שנקרא Martindale אשר מכיל את המידע הזה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי