רמוטיב 500 - אזהרות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/10/2017 | 10:46 | מאת: שלמה

1.בעלון לצרכן קיימת אזהרה מפני חשיפה לאור ולשמש. 2.מה המשמעות המעשית של האזהרה? 3.אסור לצאת מהבית - בכל מקום יש אור ושמש. 4.אני נוהג לבצע הליכות על שפת הים - זה אסור בזמן נטילת התרופה?

19/10/2017 | 13:57 | מאת: שלמה

1.קיבלתי תשובה - "המשמעות היא פריחת עור כתוצאה מחשיפה לשמש." 2.השמש זורחת מהבוקר ועד הערב. 3.מה המשמעות של "חשיפה לשמש"? - כמה זמן חשיפה? לאיזו עוצמה של חשיפה? 4.האם אני יכול (כפי ששאלתי בשאלתי הקודמת)לבצע הליכה בים בשעות הבוקר? 5.מה המשמעות של "חשיפה לאור"? - בארץ יש למעלה מ-15 שעות אור ביממה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי