קטאפלם 50 כדורים לשיכוח כאבים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

01/10/2017 | 15:38 | מאת: רחל סנדר

בכדורי קטאפלם יש נוגד דלקת וגם משכח כאבים, האם זה שני חומרים שונים או שזה אותו החומר? אני סובלת מכאבי גב כרוניים ורק הקטאפלם עוזר לי מאד, ידוע שאסור לקחת אותו לאורך זמן לכן רציתי לבודד(אם אפשר ) את המרכיב נגד כאבים? או שאני מדברת שטויות. תודה מראש על תשובה.

היי, הבעיה עם טיפול ארוך טווח לא המרכיב הנוגד דלקת או כאב, אלא החשש ששימוש ארוך טווח בתרופות מהמשפחה הזו הינו פגיעה בתפקוד כלייתי ועליה בלחץ דם ועוד תופעות לוואי אחרות כולל כיב במערכת העיכול.

03/10/2017 | 14:01 | מאת: רחל

הכוונה שלי היתה לקחת רק את החומר נוגד כאבים שיש בקטאפלם, אך איני יודעת מהו!

04/10/2017 | 23:15 | מאת: רוקחת

שלום רב התרופה קטפלם מורכבת מחומר פעיל אחד בלבד שהינו diclofenacn אשר יש לו את שתי האפקטים ,נוגד דלקת ומשכך כאבים,אם ניסית עוד תרופות וקטפלם הוא היחידי שעוזר לך ומאזן לך את הכאב אפשר לנסות ולרדת במינון של התרופה עד שאת מגיעה למינון המינימאלי שנותן אפקט שיכוך הכאב ,את יכולה לעשות את זה עם כדורים בשם ולטרין במינון 12.5 שאפשר לקבל בלי מרשם רופא בכל בית מרקחת , ולנטר תפקודי כליות ולחץ דם במקביל , ולהקפיד ולקלת התאופה אחרי אוכל

05/10/2017 | 11:13 | מאת: רחל

תודה רבה על תשובתך המפורטת שנדיר לקבל!

30/03/2023 | 11:09 | מאת: אכרם

שלום אני סובל מכאבים עזים בברכים ומטה פניתי לאורטופד והוא רשם לי קטפלאם למרות שאני חולה סכרת סוג 1 עם A1c 10.6 האם התרופה מסוכנת תודה רבה אשמח לתשובה מקצועית ואמינה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי