כאב מיגרנותי, בקשה לייעוץ

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/09/2017 | 21:15 | מאת: Ella

הנני בת 45, ומאז שאני זוכרת את עצמי ( מאז גיל ההתבגרות לפחות) אני סבלתי וממשיכה לסבול מהתקפי מיגרנה בלתי פוסקים. ניסיתי שלל טיפולים; החל מדיקורים סיניים ועד לטיפול מניעתי וכולל בטיפול בזמן ההתקף בzomig. נכון להיום, הנוירולוגית שלי, נתנה לי מרשם לneurontin 400mg. מסקירה קצרה באינטרנט נודע לי כי התרופה לא אושרה לשימוש על ידי הFDA בטיפול מיגרנתי. האם הראיות מוצדקות? אשמח להצעה לטיפול חלופי

אכן הטיפול אין אישור של FDA לטיפול אבל יש נסיון עם התרופה לטיפול במיגרנה. הרי לא כל תרופה שלא מאושרת FDA נמנעים מלהשתש בה להתוויה נוספת, לפעמים יש שימושים מבוססי מחקרים בודדים או נסיון קליני שכל רופא חייב לקבל אישור ממשרדת הבריאות להשתמש בתרופה להתוויה שאינה רשומה. אני מניח שהרופא שרשם לך את התרופה שיתף אותך במידע הנ"ל.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי