כדור פלוקנול לטיפול בקנדידה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/09/2017 | 02:10 | מאת: y

רופא עור נתן לי כדורים פלוקנול 150 למשך חודש כל כדור לשבוע רציתי לדעת האם הכדורים האלו מסוכנים ומהי הכמות שזה באמת מסוכן נגיד לקחת כדור או 2 למשך שבועיים זה גם מסוכן ראיתי שרשום שזה משפיע על הכבד מדובר על קנדידה שהתפרצה בגרד במשפעות ובישבן

אכן טיפול ארוך טווח עלול להשפיע על תפקודי הכבד. משך טיפול של חודש (כדור פעם בשבוע) פחות סביר שתהיה החמרה בתפקוד כבדי במיוחד אם אין גורמי סיכון לפגיעה בכבד מהתחלה. בכל מקרה בסיום תקופת הטיפול אפשר לעשות בדיקת דם חוזרת.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי