התנגשות בין ETOPAN לציפרלקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/10/2015 | 10:34 | מאת: אבישי

היי- אני לקוח 10 מג ציפרלקס כבר כ 3 שנים , אתמול קיבלתי מאורתופד לקחת ETOPAN 500 כדור במשך 10 ימים - הבנתי מהרוקחת ולא מהרופא שיכול להיות תגובות בין תרופות . האם לקחת ביחד ???

שלום, קיימת תגובה בין ETOPAN לבין CIPRALEX בכך שהשילוב עלול להגביר את הסיכון לדמם. אבל ניתן לקחת ביחד ויש לנטר סימני דםם במקרה ויש. יש לציין שמשך הטיפול ב- ETOPAN הינו ל- 10 ימים ולא טיפול ארוך טווח, ולכן ניתן לקחת אבל לדווח לרופא בעת ויש סימני דמם.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי