אנציפלמנד

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/09/2015 | 09:49 | מאת: משה

שלום מרותק לכסא גלגלים מלא בגזים כלואים שאינם יוצאים וסובל מאוד האם יש תרופה שתשחרר את הגזים והאם אנציפלמנד מתאימה אבקש פרטים עליה והמלצה על עוד תרופות חשוב לציין שאני בולע המון תרופות אחרות לבעיות אחרות תודה

שלום, ENCYPALMED היא תרופה שמכילה אנזימי עיכול הניתנת במטרה להסדרת הפעילות במערכת העיכול, יש מגוון תרופות אחרות שנועדו בעיקר לטיפול בהצטברות גזים כמו- • NORIT TABLETS • CARBOSYLANE • GAZIM X אך בגלל שחלק מהם יכולים לעבור אינטראקציות עם תרופות אחרות,ויש להם הנחיות מיוחדות בעת נטילת תרופות נוספות,לכן יש להיוועץ עם הרופא המטפל.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי