עישון קנביס ונטילת אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/06/2017 | 22:12 | מאת: אנונימי 8

שלום, נדבקתי בחיידק סטרפטוקוקוס ואני סובל מדלקת גרון. ביום שני בבוקר ביקרתי אצל רופא שרשם לי מרשם לאנטיביוטיקה "פן רפא וי ק500". כדור אחד 2 פעמים ביום למשך 10 ימים. רציתי לדעת האם מותר לעשן קנביס תוך כדי נטילת האנטיביוטיקה(אני לאחר 4 מנות). עיינתי בעלות לצרכן ולא היה כתוב שם שיש איסור על עישון כלשהו או שתיית שתייה חריפה..

18/06/2017 | 14:58 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

לפי מאגרי המידע אין התנגשות בין קנביס לבין האנטיביוטיקה "פן רפא וי קי" , ולכן אין מניעה לעשן בתקופת הטיפול האנטיביוטי.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי