תרופות לכאב

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/08/2007 | 12:41 | מאת: רינה

אני סובלת בכאב בצוואר ובכתפיים ומדי פעם כאבי גב שונים האורתופד נתן לי קספו 8 ורוקל לקחתי את הרוקל והרגשתי לא טוב ,עתה אני מקבלת אנטיביוטיקה מוקסיפן בשל דלקת בדרכי הנשימה, ושוב חזרו כאבי ההצוואר אני מהססת האם לקחת את הקספו האם גם לתרופה זו יכולות להיות תופעות לוואי של הרגשה לא טובה כמו כן אני מקבלת טגרטול במינון של 200 מ"ג לאפילפסיה אין לי התקפים היו לי שני התקפים לפני כשנתיים וכן טריטאס 2.5 מ"ג ללחץ דם גבוה.

08/08/2007 | 09:00 | מאת: אוריין לניאדו

רינה בוקר טוב, דבר ראשון לא רשמת אילו תופעות לוואי היו לך מהרוקל ולכן לא ניתן להגיד אם יהיו לך את אותן התופעות גם בלקיחת קספו. מבדיקת באתר מיקרומדקס המעודכן לרבעון הנוכחי לא נמצאו יחסי גומלין בין קספו לטגרטול ולמוקסיפן, יש אינטראקציה בין קספו לבין טריטאס אשר יכולה לגרום לירידת הפעילות של טריטאס אך לפי הדיווחים בספרות החומרה שלה היא מינורית והיא מופיעה רק לאחר זמן ממושך של לקיחת 2 התרופות. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי