שילוב בין תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/03/2015 | 19:21 | מאת: סילבי

אני נטלת 2 כדורי פרולול לטיפול ברעד ראשוני. הרופאה נתנה לי גם לוריואן להפחתת הרעד במקרים מיוחדים(אירועים חברתיים וכו') שכחתי לשאול אותה אם נוטלים את זה יחד עם הפרולול או במקום. האם אפשרי ליטול שני הכדורים האלה יחד בכלל? תודה

שלום, עדיף להיוועץ עם הרופאה שנתנה את הטיפול, אבל לוריואן נותנים להרגעה וטיפול בחרדה או הפרעות שינה. אין התנגשות בין תרופתית במתן שתי התרופות ביחד אבל יש להיוועץ עם הרופאה בקשר להמשך טיפול.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי