אנטיביוטיקה ואלכוהול

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/03/2015 | 11:29 | מאת: אושר

ד"ר שלום, התחלתי בנטילת אנטיביוטיקה אוגמנטין 875 מ"ג, עקב דלקת כרונית בחניכיים, אני נמצא כבר 5 ימים בטיפול ונשארו לי עוד יומיים לסיום הטיפול הכאב חלף לגמרי ונראה שגם הדלקת. השאלה שלי היא האם אוכל לוותר על שאר ימי הטיפול? ואם לא מתי אוכל לשתות אלכוהול בסוף הטיפול? אני די רוצה לשתות עקב חג הפורים הקרב תודה רבה :)

שלום, חשוב להשלים את הטיפול האנטיביטי עד היום האחרון אפילו אם היה שיפור אחרי מספר ימים מחשש להתפתחות עמידות בהמשך.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי