וולטרן במשחה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/08/2007 | 21:26 | מאת: אוליביה

כתוב בעלון לצרכן לא להשתמש במקרה של כיב קיבה. אני מטופלת כבר 3 חודשים בכיב בתריסריון באומפרדקס. עדיין לא במצב שאפשר להגיד ש"עבר לי". אני יכולה להשתמש במשחה? להגביל את המינון או לא לגעת בכלל? תודה.

07/08/2007 | 16:16 | מאת: אוריין לניאדו

אוליביה שלום, המשחה וולטרן מכילה חומר פעיל בשם דיקולפנאק אשר אחת מתופעות הלוואי שלו היא גירוי במערכת העיכול והגברת הסיכון לדימום במערכת העיכול, כאשר משתמשים במשחה יש סכנה לספיגה למערכת הדם ולכן סכנה לגירוי במערכת העיכול. בהתאם לכך יש לטפל לפי הוראות היצרן ולא להשתמש במשחה, במקרים של כאבי שרירים יש להשתמש בתחליפים כדוגמת ben guy כל עוד אין רגישות לחומרים הפעילים. בברכה,

07/08/2007 | 16:44 | מאת: אוליביה

זה ממש מרגיז, קניתי במיוחד, והרוקח לא הזהיר אותי. וזו המשחה הכי יקרה. ממש מרגיז. אבל תודה :-)

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי