ביטוח בריאות למחלה קיימת

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

26/07/2003 | 08:55 | מאת: אלכס

אני חולה במחלת קרוהן שהתגלתה אצלי במקרה. המחלה רדומה לגמרי ואני לא סובל ממנה כלל. (ניתן להביא אישור מרופא מטפל). אני עומד לטוס לארה"ב לתקופה של כשנה ולפי עיון בכמה פוליסות ראיתי שאין כיסוי לתקופה כזו להחמרת מחלה קיימת. אתם מכירים חברה שתהיה מוכנה לבטח אותי? אני מוכן לשלם פרמיה מוגדלת.

26/07/2003 | 10:50 | מאת: אייל

שלום אלכס, למיטב זיכרוני, פוליסת "דרכון הזהב" של חברת הביטוח "הראל" (לשעבר "שילוח") מכסה גם מחלות קיימות, והפרמיה אכן גבוהה יותר. השאר פרטים להתקשרות ואחזור אליך עם תשובה וודאית כולל עלויות.

26/07/2003 | 18:07 | מאת: אלכס

הייתי רוצה לדעת במיוחד את עלות הפרמיה ותקופת הכיסוי.

27/07/2003 | 12:02 | מאת: יריב אבני

אלכס שלום. כמדומני של" להראל " יש פוליסה טובה אשר מכסה החמרה בגין מחלה קיימת. הכל תלוי בסוג המחלה ומצבה. עליך להצהיר מפורט ככל האפשר על המחלה. כמובן שהפרמיה תהיה גבוהה מהפרמיה הסטנדרטית לאדם בגילך, כדאי לבדוק גם עם "דיווידשילד" 1-800-34-34-35 את הנושא.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל