קוזמין או חלופות אחרות

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

26/03/2007 | 16:34 | מאת: יאיר

ד"ר שלום מה ההבדל המהותי בין קוזמין לחלופות האחרות בשוק ? על מה אתה היית ממליץ

27/03/2007 | 00:16 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום יאיר. בנושא תוספי תזונה, לגלוקוזמין אין תחליף, ישנם פשוט תכשירים אחרים הפועלים בצורה אחרת. בכל מקרה, ישנן שתי מולקולות עיקריות שהחברות השונות משתמשות, גלוקוזמין סולפאט, וגלוקוזמין הידרוכלוריד. קיימת תחרות בין החברות לגבי יעילות המולקולה, לפחות לפי מה שאני יודע קיימת עדיפות מסויימת לגלוקוזמין הידרוכלוריד - כנראה שהזמינות במפרק היא גדולה יותר במולקולה הזו לעומת הסולפאט. לפי הסטטיסטיקה שלי, אני הייתי ממליץ על קוזמין DS של חברת טרימקו.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל