כאבים כתוצאה מנפילה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

10/04/2007 | 20:03 | מאת: קוקית

שלום, אתמול בשעות הערב נפלתי על האגן (על התוסיק) והנפילה היתה בכל הכוח, חזקה וכואבת. בהתחלה זה כאב סביר אבל אח"כ בלילה הופיעו כאבים בגב התחתון(ב"שקע" מעל עצם הזנב), במקום החבטה, ובכל הצד הימני של האגן. יום שלם אני סובלת מכאבים חזקים אך נסבלים. לא פניתי לבי"ח או לרופא כלשהו. מה עליי לעשות? האם לחכות כמה ימים שהכאבים יעברו או לפנות למיון לצורך צילום. תודה מראש .

10/04/2007 | 22:04 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום קוקית. לפי מה שאני מבין, הנפילה הייתה על הישבן - עצם הזנב. למעשה אין בידייך מה לעשות מעבר לזמן, כלומר עם הזמן הכאב ידעך. גם אם נניח ששברת את קצה עצם הזנב, אין מה לעשות, פשוט לחכות. במידה והכאבים יהיו בלתי נסבלים, ניתן לקחת משכחי כאבים.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל