סדי לילה AFO לילד לאחר ניתוח הארכת גיד אכילס

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

09/10/2016 | 17:01 | מאת: אלון

ניר שלום, בני בן ה-8 ,לאחר ניתוח הארכת גיד אכילס דו צדדי. כעת מתהלך עם גבסים ונעלי דארקו. בעוד 10 ימים,אנחנו מוזמנים לביקורת והורדת הגבסים. נאמר לנו שייזקק לסדי לילה AFO בהתאמה אישית. התקשרתי למספר מכונים אורטופדים וקיבלתי תשובות שונות לחלוטין ומבלבלות. במכון אחד נאמר לי שאוכל לקנות דרכם את הסדים כמוצר מדף,ושעליי לתת להם רק את מספר הנעליים של הילד ואז יזמינו לי את הסדים. במכון אחר נאמר לי שמדובר בסדים שצריך לייצר אותם בלבד בהתאמה אישית לפי מידת הגבס ושאוכל לעשות זאת,רק לאחר הורדת הגבסים ושיהיה עליי להגיע פיזית עם הילד אליהם לצורך ביצוע המדידות. כמו כן יש לציין שהמחיר גם שונה משמעותית בין שני המכונים. במכון שבו מייצרים בהתאמה אישית לפי מידת גבס,אמרו לנו שהמחיר הוא 1200 ש"ח לכל סד!!! לעומת 400 שקל במכון בו אמרו שיש להם את הסד כמוצר מדף. מדוע זה כ"כ יקר??? וממה נובעים ההבדלים? האם סד לילה AFO לילד בן 8 שנמצא כמוצר מדף במכון אורטופדי,הוא לא זהה לסד שמיוצר על פי מידת גבס? אבקש הסברים מפורטים בבקשה...

במקרה שכזה שהילד בין 8 בהליכי גדילה מומלץ לשאול את האורתופד המנתח האם הוא דורש התאמה אישית או לא? לעניות דעתי אין צורך בהתאמה לפי כף רגל רק אם זה בדרישה של המנתח. ליעוץ ספורטופד ניר באבו 0509705544 0722111560 סניף יהוד-יקנעם-מראר-צפת

10/10/2016 | 21:29 | מאת: אלון

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל