עין גדי 13/13 באר שבע

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

26/05/2016 | 14:40 | מאת: שרית

הצילו !! בת 64. בכף רגל שמאל עברתי לפני שנתיים ניתוח : מורטון נוירומה, בגלל תחושת שריפה גם כשאני נועלת נעליים שטוחות ורחבות. למרות הניתוח תחושת השריפה התעצמה. (עכשיו אני נועלת רק סנדלים וקפקפים פתוחים מאד). זריקות נגד השריפה במרפאת כאב עוזרות לשבוע בלבד. מה הפיתרון ?

את בעיית השריפה/בערה של כפות הרגליים -עוד לא מצאו פיתרון. ניתן לחפש מאמר של ד"ר יזהר אריאלי מומחה כף רגל (קפלן רחובות) ומאמר של ד"ר יחזקאל טיטיון (בלינסון פ"ת) ומנהל פורום כף רגל באתר דוקטורס. היות ויש לי מטופלת נחמדה מעין יהב (במידה ותרצי לשוחח עימה על הפיתרון) שסובלת מבעיה מאוד דומה ומזג האוויר זהה והחום מוסיף ולמרות זאת היא זכתה להקלה. בנינו לה מדרס נכון עם חומר אנטיבקטריאלי שלא קולט חום וסנדל מיוחד לבעיית הנוירומה. מוזמנת להשתמש בשירותינו במכון או במעבדה הניידת . WWW.SPORTOPED.COM 0509705544 ניר 0722111560

06/06/2016 | 13:58 | מאת: שרית

המון תודה על תשובה מהירה.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל