כאבים בכף רגל ימין סדוקה בייחוד לאחר מאמץ ודריכה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

07/04/2016 | 18:10 | מאת: ערן

אני סובל מזה שנים מפטרת בציפורניים וגם מעור יבש בעקב שכנראה נגרם ג"כ מפטרת, לא טיפלתי בזה כי ראיתי שהיא כל הזמן חוזרת אז התייאשתי מהטיפול. בחודשים האחרונים אני סובל מכאבים בכף רגל ימין, שמתגברים ככל שאני עומד או הולך יותר זמן. הכאבים הם בכרית העקב וגם בצידי כף הרגל כשברגעי השיא יש תחושה כאילו כף הרגל "מתפרקת". אין נפיחות או סימנים חיצוניים כלשהם למעט העור היבש. אני חושד שחוטים שנתלשו מהגרב שלי חדרו דרך הסדקים לתוך הרגל וגרמו להפרעה בזרימת הדם. הייתי אצל פודיאטור שלא מצא כלום וטען שזה נובע מפלטפוס. השערה לא הגיונית, כי אני בן 47 ויש לי פלטפוס מילדות ועד לפני כחצי שנה לא כאב לי בכלל. אודה לתובנות ורעיונות בקשר למקור הכאבים וטיפול מומלץ

אני חושב שיש פה המון אלמנטים שצריכים בדיקה. 1-מעבדת הליכה -סטטית ודינמית 2- יש המון הגיון לגבי מה שרופא כף הרגל אמר לתיאום 0509705544 -ניר

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל