כאבים בבוקר

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

17/10/2015 | 14:15 | מאת: קטיה

כל פעם בבוקר שאני קמה יש לי כאבים בכפות רגליים ,יש לציין אני סובלת מפלאטפוס. 1-האם יש קשר? 2-מה הפיתרון?והאם מדרס יכול לעזור. 3-ואם מדרס הוא פיתרון השאלה איזה סוג?

התשובה לשאלתך יש קשר בין הכאב לפלאטפוס . ברגע שיש קריסה של הרגל נוצר לחץ על הרצועה הפלאנטרית וסימפטום הכאב בבוקר מעיד על כך. בהגה העממית זה נקרא דורבן. לשאלתך לגבי מדרס אז כן יכול לעזור אבל יחד עם נעל נכונה. לגבי סוג המדרס מוזמנת להתקשר ונשמח להסביר 0509705544 ניר מנהל הפורום. WWW.SPORTOPED.COM

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל