כאבים בצלעות

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

27/06/2011 | 20:20 | מאת: אירה

לום רב, כבר יותר מחודש אני סובלת מכאב עמום בצלעות מצד שמאל. כשאני נוגעת אין כאבים, אך כאב פנימי נמצא כל הזמן. לא קיבלתי מכה ולא נפלתי. הכאב מקרין לבטן צד שמאל. בוצע צילום רנטגן חזה- 3 פעמים- כולם תקינים לחלוטין בוצע US בטן עליונה ותחתונה-תקין לחלוטין בדיקת דם כולל ספירה וכימיה- תקינים לחלוטין. אני נורא לחוצה וקראתי שזה יכול להיות גם גידול בעצם שלא רואים אותו בצילום רנטגן. מה זה יכול להיות? איזה בדיקות עליי לעשות? המון תודה.

29/06/2011 | 17:03 | מאת: ד"ר צבי גורן

יש מצב שמדובר בדלקת של העצב הבין צלעי מאותו צד. תנסי פיזיותרפיה, ואם לא עוזר, אז שכירורג כללי יזריק לך חומר לאזור.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל