כאבי ברכיים ממושכים בשתי הברכיים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

27/06/2011 | 17:08 | מאת: אלון

ד"ר שלום אני בן 38,עוסק בספורט באופן קבוע -ריצה ואופניים.מזה שנים אני סובל מכאבים בפיקות שתי הברכיים - מצב שהחמיר מאוד בחודשים האחרונים(הכאב הוא בעיקר במנוחה -פולסים בלתי פוסקים של כאב ) MRI לא הראה דברים משמעותיים כמו שחיקה בסחוס אך נראתה דלקת-אינני בטוח אם היא נראתה משמעותית בMRI. אני אחרי מחזורים רבים של אתופן וארקוקסיה שלא ממש עזרו. האם יש לך כיוון לבדיקה או טיפול? מה המשמעות של כאבים דו-צדדיים?

29/06/2011 | 17:00 | מאת: ד"ר צבי גורן

האם חשבת לשנות את הספורט שאתה מבצע מאחר והברכיים שלך לא אוהבות שאתה רץ? תמשיך בינתיים רק עם ריצה, שחייה, תנסה גם קרוס.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל