כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

26/06/2011 | 08:29 | מאת: לולי

כתף- בסוף דצמבר נפלתי מגובה 150 והשתטחתי על הריצפה אפיים. מאז ועד היום יש לי כאבים בכתף שמאל ביום ובלילה והכאבים לא מאפשרים לי לישון בלילה . עברתי צילום רנטגן ואולטראסאונד - הכל תקין קיבלתי פיזיותרפיה ע"י חימום בגלים קצרים - לא עוזר, אני מקפידה גם להתעמל ולהפעיל כמה שאפשר את הכתףולהגמישו . טופלתי 3 פעמים 10 ימים באתופאן הוקל הכאב אך לא עבר ולאחר תקופה מסויימת שב לעוצמתו . מה ניתן עוד לעשות?

27/06/2011 | 14:41 | מאת: ד"ר צבי גורן

אם כלום לא עוזר, תבקשי לערוך בדיקת MRI של הכתף. יתכן ויש משהו שלא ראו בבדיקות האחרות.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל