שאלה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

23/06/2011 | 17:41 | מאת: בר

ערב טוב . בת 38, לפני כשנה עברתי mri ע"ש צווארי בחשד לטרשת נפוצה שנשלל לפני 8 שבועות החל לי כאב מטורף שהחל במרכז הגב קרוב לצוואר עם הקרנה לשכמה השמאלית ולזרוע עד שורש כף היד טופלתי בארקוקסיה ואטופן שהקלו למשך 3 שבועות כעת אני סוסלת מכאב עז 24 שעות ביממה, לא מצליחה לישון, לתפקד , נמצאת בבית, התחלתי טיפולי פיזותרפיה 6 במספר לפני כשבועיים ללא שיפור עד כה. יש לציין כי במשך שכיבה בזמן הטיפול איני סובלת מאותם כאבים, ברגע שמתחילה תזוזה ההתקף חוזר, אני מיואשת, מה עליי לעשות? להמשיך בטיפולים ? האם זה הגיוני לסבול זמן כה ממושך? להלן תוצאות הבדיקה מלפני שנה: c5 c 6 בלט גרמי דיסקלי אחורי אמצעי ובעיקר ימני עם לחץ די ניכר על קדמת השק אין לחץ ישיר על החוט עצמו הצרות הפורמן הימני עם לחץ שורש c 6 מימין בגובה c6 - 7 בלט שטוח של האנולוס עם לחץ מינורי על קדמת השק התקלי ,יותר מימין אין לחץ על חוט השידרה והשורשים לאחר הזרקת גדולניןם לוריד נראה שקיימת האדרה דורלית בתחום c4 c6 מעל הבליטות הגרמיות דיסקליות המתוארות יש לציין שבמקביל עברתי גם mri אש בו נמצאו אותות חריגים בחומר הלבן ., אודה לעזרתך,

24/06/2011 | 10:14 | מאת: ד"ר צבי גורן

את אמורה לפנות למרפאת כאב, שם יוכלו לעזור לך.

25/06/2011 | 11:27 | מאת: בר

האם מה שתיארתי מבחינת הממצאים מלפני שנה תואם את מה שאני מרגישה? האם יש לחזור על הבדיקה?

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל