מיפוי עצמות - SPECT מכוון לכפות הידיים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

23/06/2011 | 11:34 | מאת: חלי

קיבלתי את התשובה הארוכה הזאת: ========= בכף היד הימנית לציין קליטת יתר פתולוגית בפרק הקריבני של האגדול, יתכן שינויים אוסטאואריטיים, יתכן ארטריטיס בתר חבלתית בהתאם לקליניקה. לציין בנוסף הדגשת קליטה קלה באזור הרדיואולנרי הרחקיני, יתכן שינויים אוסטאואריטיים התחלתיים של ה DRUJ. בכף היד השמאלית לציין הדגשת קליטה קלה בסטילואיד פרוצס של האולנה וכן בעצם הטריקווטרום החשודה לטנדיניטיס של הליגמנט הקולטרלי האולנרי. בבית החזה לציין הדגשת קליטה קלה בחלקו התחתון של הסטרנום יתכן וריאנט אנטומי תקין, יתכן שינויים בתר חבלתיים ישנים - לקורלציה קלינית. ======= מצטערת שזה כ"כ ארוך אבל אני לא מבינה יותר מידי. אודה לעזרה.

24/06/2011 | 10:04 | מאת: ד"ר צבי גורן

את אמורה לפנות למומחה לכף היד. לא ספרת כלום מה קרה?

25/06/2011 | 11:02 | מאת: חלי

הכאבים באים והולכים ולאחרונה התחילו גם כאבים גם במפרק של האגודל (כף יד ימין). אולטרסאונד אראה גוש נוזלי בגודל 10*4 מ"מ שיוצא ממירווח רדיו-לונט וסימנים דלקתיים במפרק CMC הראשון עם נוכחות של כלי דם בתוך המפרק. עשיתי גם צילום רנטגן שיצא תקין. כדאי לציין שהייתי שנים רקדנים ומדריכת אירובי, עבודה עם היד כמו משקולות, שכיבות סמיכה וכדומה היו בשגרה. היום אני בעיקר מול מחשב. הכאב תמיד נמצא ברקע, לעיתים מתחזק עד כדי שקשה לי להרים את התיק (בגלל היד) או לסובב את המפתח בדלת (בגדלל האגודל) אודה לעצה, פענוח.

01/07/2011 | 12:13 | מאת: חלי

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל