לאחר ניתוח ארטוסקופיה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

22/06/2011 | 20:37 | מאת: ירון

שלום, אתמול עברתי ניתוח לשחזור רצועה קידמית בברך (וכן כריתה חלקית של המיניסקוס הפנימי) הניתוח עבר בהצלחה והיום שוחררתי לביתי. בבית כאשר קמתי משכיבה התעלפתי. אשתי תפסה אותי, אך היה כיפוף (עם המשקל שלי) של הרגל המנותחת. נראה שהכיפוף לא היה יותר מ-40 מעלות. המנתח שלי אומר שאין מה לדאוג, אולם הייתי שמח לשמוע את דעתך. האם יכולתי לגרום נזק בנפילה? תודה רבה על עזרתך! אני אציין שאני בן 33, השתל עצמי ושלאחר הנפילה הכאבים לא התגברו.

24/06/2011 | 09:22 | מאת: ד"ר צבי גורן

איזה דעה אתה רוצה לשמוע במידה ואינני מכיר את הברך. מה נעשה שם, מה היה בפנים, ומה מידת החבלה שגרמת?

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל