מזרן רך וכאבי גב

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

21/06/2011 | 12:36 | מאת: רינת

שלום, אני בת 25. אני ישנה על מזרן בן ארבע שנים, שנקנה בזמנו בכ-2000 ש"ח ואמור להיות מזרן טוב. לי הוא מרגיש נוח למרות שהוא בבירור רך, אבל בן זוגי מתלונן שהוא רך מדי.יש לי לעיתים קרובות כאבי גב בבוקר ולפעמים אני גם קמה עם צוואר ממש תפוס. ראוי לציין שאני אף פעם לא ישנה על הגב, אלא לפעמים על הצד ולרוב על הבטן. א. האם ניתן להניח שכאבי הגב נובעים מהמזרן? ב. האם מדובר רק באי נוחות או שמזרן רך גורם לנזק מצטבר? ג. כיוון שאין לי כרגע את הכסף להשקיע במזרן רציני - האם עדיף לקנות מזרן קפיצים זול בכמה מאות שקלים, או להישאר עם המזרן שאמור תיאורטית להיות איכותי? תודה!

24/06/2011 | 09:06 | מאת: ד"ר צבי גורן

גם אני מעדיף מזרן בעל נוקשות בינונית ומעלה. לגבי הכאבים יתכן ושאולי שאת לא עושה ספורט. חוץ מזה, לא טוב לישון על הבטן, אלא על הצד ועל הגב. בטן זה רק תנוחת מעבר. לגבי המזרן הנוכחי, תבדקו אולי הכנסת קרש מתחת יעשה את העבודה.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל