כאבים בברכיים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

19/06/2011 | 11:20 | מאת: שחר

לאחר פעילות ספורט מאומצת שהתרחשה לפני חודש (באופן כללי אני לא עושה ספורט),התחילו לי כאבי ברכיים נוראיים שהתבטאו בחוסר יכולת להזיז את מפרק הברך.לאחר ביקור אצל רופא נאמר לי שהאזור חטף טרואמה וטיפול של כדורים משחות ופיזוטרפיה ובעיקר זמן ישפרו את הכאב.כיום חל שיפור בכאבים של הרצועות אבל עדיין נשארו לי כאבים בתוך הברך בעיקר שאני עושה תנועות של סיבוב הברך כאשר הקרסול נשאר על הריצפה וגם כאשר אני משליח את הברך קדימה. שאלתי היא בהנחה שהמינסקוס נפגע האם יש לו יכולת להשתקם לבד? מה אתה ממליץ לי לעשות...?

24/06/2011 | 08:46 | מאת: ד"ר צבי גורן

הכול תלוי מה מידת הנזק. במידה ומדובר בקרע של ממש, הוא לא משתקם לבד, צריך ניתוח.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל