ניתוח לשיחזור רצועה קרועה בברך

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

13/06/2011 | 08:59 | מאת: דבי

שלום רב, הבת שלי בת 17.5 ספורטאית,כדורסלנית.קרעה את הרצועה והמינסקוס . האורטופד המנתח הציע לנו ניתוח שהוא בשלב ניסיוני - שחזור רצועה שהיא רצועה סינתטית ולא מהגידים שלה. הוא טען שבגלל שהיא סובלת מגמישות יתר יכול להיות שרצועה סינתטית היא פתרון טוב עבורה וההחלמה מהירה יותר. אנו מתלבטים כי זהו ניתוח ניסיוני ועדין לא ידוע על תוצאות לטווח הארוך.בטווח הקצר הוא טוען שהניתוחים שבוצעו עד כה הצליחו.(אולם הם ממש מועטים ונעשו בחודש האחרון. אשמח לקבל חוות דעתך. תודה רבה.

17/06/2011 | 09:55 | מאת: ד"ר צבי גורן

קשה לי להביע דעה, מאחר ולא ראיתי את ביתך, את מבנה גופה, משקלה, צילום הברך שלה וכו". בדר"כ נהוג להשתיל חומרים סינתטים כאשר מבצעים שחזורים חוזרים, ואז לעיתים כי אין מאיפה לקחת שתל עצמוני. תבררי טוב טוב אם הוא לא סתם מעונין לעשות סוג של "מחקר" על הבת שלך.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל