פענוח צילום

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

10/06/2011 | 14:03 | מאת: מירי

סבתא שלי בת 77 סובל תמכאבי ברכיים וכן הן נפוחות ביצעה צילום ברכיים :הפיענוח הינו שינויים ניוונים בפרקי ברכיים דו צדדי. וכן פענוח של צילום כתפיים וסקפולות- בראשי זרועות דו צדדיות שינויים ניוונים מינימלים בורת ציסטות קטנות,סקלרוזיס בראשי זרועות דו צדדי.אקרומיון עקום חלק דו צדדי. מבקשת איזשהי דעה רפואית על הממצאים הנ"ל תודה רבה

17/06/2011 | 09:10 | מאת: ד"ר צבי גורן

מדובר בשינויים ניווניים. צריך ללכת למומחה ברכיים שיתן לכם המלצות לטיפול. כך גם לגבי הכתפיים. בקיצור מדובר ב"חלודה" של הגיל.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל