בעיות גדילה- התעמלות קרקע ומכשירים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

08/06/2011 | 01:17 | מאת: יעל

שלום רב, שוקלת לרשום את הבת שלי בת ה 5 לאימוני נבחרת של התעמלות קרקע ומכשירים, מדובר באימונים אינטנסיביים, לפחות 3 פעמים בשבוע 3 שעות כל אימון. האם התעמלות זו בכזו אינטנסיביות יכולה להזיק לגוף? לצמיחה הטבעית שלו או בכלל? האם מפסיקים לגבוה בשלב מסויים? הקדם, מה הם הסיכונים בכלל בכזו פעילות ? אודה על מענה בתודה בהקדם יעל

10/06/2011 | 08:58 | מאת: ד"ר צבי גורן

מבחינה בריאותית לגיל 5 3 פעמים בשבוע זה יותר מידי. אני ממליץ על פעמיים בשבוע 1.5 שעות כל פעם ולא יותר. בגיל 7 ניתן יהיה להגביר את העומס.

10/06/2011 | 14:12 | מאת: דבי

תודה על התייחסותך- אבקש בכל זאת לדעת מה הנשק שיכול להיגרם. לא ניתן להפחית את המינון- מאחר ומדובר בפעילות תחרותית - אימוני נבחרת אליפות ישראל..... לא הייתי רוצה למנוע ממנה אפשרות כזו- מצד שני כדי להיות בנבחרת חייבים להתחיל בגיל זה ואין אפשרות לפחות שעות שבועיות . אשמח להתייחסותך תודה דבי

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל