קליקים בישור הברך

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

07/06/2011 | 23:21 | מאת: עומר

לפני 3 חודשים עברתי ניתוח לשחזור הacl ואני עדיין בתהליכי שיקום. אני בטווחים טובים בכיפוף ועם יישור מלא, ולא מרגיש כאבים מסויימים. הבעיה היא כשהברך כפופה ובדרך לישור אני מרגיש יוצא קליק לא כואב שמגיע מהפיקה (בערך ב110 מעלות) וכשאני מיישר אותה לגמרי אני מרגיש לעיתים קרובות קליק לפעמים גם קצת כואב בתוך הברך. רציתי לדעת האם זה דבר נורמלי שלא מעיד על קרע חוזר או דבר אחר, ואם לא ממה הדבר נגרם? תודה מראש, משה.

10/06/2011 | 08:56 | מאת: ד"ר צבי גורן

אתה צודק, זה יכול לרמוז שיש בעייה. אתה מתאר מצב שמסלול הפיקה אינו תקין. גש להיבדק ע"י המנתח, תראה לו את הבעייה, אולי טיפולי פיזיותרפיה עם טפינג יעזרו להכניס את הפיקה למסלול הנכון.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל