מתיחה חוזרת ברצועת כף הרגל

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

29/05/2011 | 03:50 | מאת: איציק

שלום רב, אני מתאמן זמן רב (כ- 3שנים ) ובחצי שנה האחרונה מתחתי כבר ארבעה פעמים את אותה רצועה הלכתי לבית החולים וכל פעם אומרים לי רק לשים קרח וזה יעבור אבל הפעם זה ממש כואב וממש נפוח ולכן תשובת הרופא לא מספקת אותי ואני חושב שיש פה משהו יותר ממתיחה רגילה ובמיוחד שכל הזמן חוזרת על עצמה אשמח בבקשה לקבל דרכי טיפול ואת דעתך בנושא. תודה רבה איציק

01/06/2011 | 10:29 | מאת: ד"ר צבי גורן

אתה אמור להיבדק ע"י מומחה בתחום, ולראות ביחד איתו את תוכנית הבירור של הממצאים ( צילומים, US אולי MRI ) ולאחר מכן תוכנית טיפולים.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל