מבקש יעוץ לגבי פציעה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

26/05/2011 | 10:40 | מאת: ותד חאלד ד"ר

נפלתי לפני יומיים ושברתי אל הברך (TIBIA PLATEAU FRACTURE)נבדקתי בבית חולים הלל יפה ובוצע צילום ברך ו CT ברך . ע"פ פע נוח של האורטופד מדובר בשבר מסוג SCHATZKER I ואין צורך בהתערבות כירורגית אך ע"פ פע נוח של האנטגנולוג מדובר ב SCHATZKEK TYP V , אינו בדלמה כעת וההבדל בין שני השברים גדול , מה עלי לעשות אנא עזרכם. תודה והמשך יום נעים

26/05/2011 | 17:38 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום חאלד. אתה צודק זה מבלבל. יש מצב שתשלח לי העתק של הצילום במייל - [email protected], ככה אוכל לעזור לך להחליט מה עושים.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל