פריקת כתף

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

23/05/2011 | 22:54 | מאת: מישאל

שלום דוקטור. לפני כחודש פרקתי את הכתף כתוצאה מתזוזה אגרסיבית באותו שבוע הכתף ניפרקה כחמש פעמים והחזרתי אותה בעצמי ללא עזרה של רופא השבוע ניפרקה לי שוב הכתף והחזרתי אותה בכוחות עצמי. אני בן 16 עוד כחודש 17 ועוד מעט יש לי צו ראשון ואני לא רוצה ללכת לרופא משפחה מכיוון שהבנתי שזה ירשם בתיק הרפואי ויוריד פרופיל, מה אתה מציע לי לעשות עם הכתף טיפול כלשהו, כל דבר שלא ירשם בתיק הרפואי אם קיים דבר כזה. תודה רבה!

26/05/2011 | 17:31 | מאת: ד"ר צבי גורן

נראה הגיוני ללכת למומחה כתף, לערוך בדיקות הדמיה, ולטפל ע"פ המלצתו. כמובן שלא ניתן לטפל ללא רישום רפואי.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל