ברך מרוסקת

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

23/05/2011 | 22:22 | מאת: אני

ריסקתי היום את הברך מנפילה ויש לי גבס לאורך כל רגל, מהמפשעה ועד לקרסול. לא נערך ניתוח, כנראה שלא היה צורך. נאמר לי כי אצטרך להיות בגבס 6 שבועות ואח"כ פזיוטרפיה. בעוד כ-חמישה וחצי שבועות אני אמורה לוס לחו"ל לטיול פרטי - אוכל לקבוע את כמות ההליכה ואת הקצב. לגבי פזיוטרפיה, מניחה שאם אקבל הוראות אבצע. מה דעתך? אפשרי? האם יש משה שאוכל לעשות או לא לעשות כדי להבטיח איחוי טוב ומהיר? המון תודה אני

25/05/2011 | 13:28 | מאת: ד"ר צבי גורן

תשכחי מהטיול. תדחי אותו. לאחר הקיבוע לא תוכלי לבצע הליכות ולטייל. רק כעבור תקופה של שיקום ופיזיותרפיה, תוכלי לחזור למצך הקודם ( אם בכלל, לא יודע איזה שבר נגרם לך ).

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל