כאבים בברכים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

18/05/2011 | 23:15 | מאת: עירית

ד"ר גורן שלום, לאחרונה החלו לי כאבים בברכים, ביחוד בברך ימין מלווים ברעשי חיכוך ("קנאקים"). קשה לי להתיישב -עקב כאב בברכים, אך אין לי בעיה עם עצם הישיבה עצמה. אני אדם מאוד פעיל ובנוסף שחיינית בקבוצה. אני משערת שהבעיה צצה בייחוד משום שהתחלתי לרוץ בחודשים האחרונים אימון חד שבועי של 8-9 ק"מ. וכיוון שאני רוקדת הרבה בייחוד בחודשים האחרונים (פעם פעמיים בשבוע) . קבעתי תור לאורתופד אבל עד אז מה אתה מציע לי לעשות? האם זו נשמעת כמו בעיה בסחוס עצמו? מה הסיכוי שמדובר בנזק לצמיתות? תודה עירית

19/05/2011 | 17:53 | מאת: ד"ר צבי גורן

שכחת לציין בת כמה את? האם שמנה? כן קרוב לוודאי מדובר בבעיית סחוסים. בינתיים, תורידי פעילות, כדורים נוגדי דלקת וכאב, משחה, קירור מקומי ולא חימום.

20/05/2011 | 15:53 | מאת: עירית

היי ד"ר, סליחה... אני בת 31, רזה, ספורטאית כל חיי (שחיינית). התחלת לרוץ לפני חודשיםם וחצי למרחקים בינונים כיוון שאין לי עיות בסיבולת. את הריצות התחלתי ללא חימום ראוי... האמת שרצתי אתמול אחרי חימום טוב והכאבים ממש פחתו. אבל על ביקור אצל אורתופד ורופא ספורט לא אוותר. עד אז להפסיק פעילות או לא? תודה ושבת שלום, עירית

22/05/2011 | 22:42 | מאת: גד

דקכ

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל