ממצאים של בדיקת MRI

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

15/05/2011 | 19:57 | מאת: Sahar

בממצאי הבדיקה נכתב: מודגמת בצקת לשדית החשודה לקונטוזיה באספקט הפלמרי של עצם הקפיטט עם חשד לאי סדירות מינימלית של המשטח הקורטיקלי. דרושה השוואה לצילומי שורש כף היד . מודגמת אולנה בעמדה שלילית . ה – TFC הודגם שמור . הרצועות הסקאפולונטית והלונוטריקווטרלית הודגמו תקינות . הגידים המיישרים והמכופפים הודגמו שמורים . מבני התעלה הקרפלית והאולנרית הודגמו שמורים אשמח לדעת מה הממצאים אומרים מכיוון שהאורטופדית שלי כרגע נמצאת בחול ואני מאוד רוצה לדעת מה התגלה בבדיקה... תודה מראש [:

19/05/2011 | 17:36 | מאת: ד"ר צבי גורן

מדובר במצב קרוב לוודאי לאחר חבלה. יתכן והממצא של האולנה זה ממצא מולד.

19/05/2011 | 19:07 | מאת: Sahar

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל