פלטינה במרפק ומאמץ פיזי עליה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

13/05/2011 | 12:55 | מאת: vog

במרפק יד ימין שלי קיימת פלטינה שהורכבה לי לאחר ריסוק כל המרפק לפני כשנתיים וחצי. עם הזמן המרפק כולה היתחברה בחזרה אך נישארתי עם מיגבלה בטווחי הכיפוף והיישור של היד. בין היתר כאשר אני מבצע פעולות ספציפיות עם היד אני חש תחושות כאב שחולפות להן באותו הרגע. שאלתי בעניין: האם לאור העובדה שהמרפק מחוברת ב-100% מאפשר לי לבצע כל פעולה פיזית שאני רוצה? האם קיים חשש כל שהוא שהמרפק וכל מה שקורה שם יכול להיתפרק לפתע בגלל מאמץ יתר ולחץ שאני מפעיל עליה? את הברגים והפלטינה השארתי ביד. תודה רבה מראש.

19/05/2011 | 17:24 | מאת: ד"ר צבי גורן

אומנם השברים התחברו, אך תישאר לך מגבלה כל חייה, כי זה המחיר של השבר והקיבוע. כמובן שעליך להיזהר לא לעשות נזק נוסף. מאמצים קלים מותר לך.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל