כאבים מתחת לחזה ובמפתח הלב

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

11/05/2011 | 15:53 | מאת: אושרי

אני בת 27, נוטלת כדורים "קירוטן" לבעיה של אקנה בפנים. מזה כשבועיים בערך אני סובלת מכאבים מקומיים במפתח הלב, כמו-כן לאחרונה כאשר אני מתכופפת ולאחר מכן מתרוממת יש לי כאבים בצלעות מתחת לחזה וזה מושך גם למפתח הלב. אני לא מתאמנת, אני מעשנת. אשמח לקבל אבחנה מה יכול להיות הסיבה לכאבים הנ"ל. תודה

15/05/2011 | 17:20 | מאת: ד"ר צבי גורן

גשי להיבדק ע"י כירורג כללי ו/או ע"י גסטרואנטרולוג, יתכן ומדובר בכיב קיבה או ברפלוקס של מיצי הקיבה. לא מדובר בבעייה אורטודפית.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל