צילום ליד

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

02/05/2011 | 12:58 | מאת: שאלה

אני סובל מכאבים בכף היד ימין עשיתי צילום ונרשם לי: מודגם פרגמנט גרמי צמוד לעצם טירקוואטרום- שבר ישן?bipartite triquatrum. מה זה אומר לעולם לא היה לי שבר ביד?

06/05/2011 | 09:10 | מאת: ד"ר צבי גורן

כתבו שאולי היה לך שבר, או שמדובר במבנה אנטומי מולד קצת שונה.

06/05/2011 | 15:28 | מאת: שואלת

מי כתב? אין לי מבנה אנטומי שונה!!!!!! מאז שעליתי על ההליכון והבאתי במהירות והורדתי את הרגל בבום, מאז כואב לי. אני ספורטאית, כל החיים התעסקתי בספורט. יש לי מבנה גוף תקין, הכל פיקס. ככה להגיד דברים בלי לדעת? בושה, בושה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל