התעמלות ובעיות גב

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

28/04/2011 | 20:58 | מאת: רמי

שלום ,שמי רמי בן 33 בריא בד"כ,אובחנו אצלי שני בלטי דיסק בע"ש מותני.אני מתמיד ללכת 3 פעמים בשבוע,לאחרונה רכשתי מוט קפיצי שמכופפים אותו בעזרת הידיים בהתנגדות הקפיץ עצמו,ברצוני לדעת אם האימון בעזרת המוט הנ"ל יכול להזיק לי או להחמיר את בעיות הגב.אשמח לדעת אם זה אפילו יכול להועיל לחיזוק השרירים.תודה מראש!

02/05/2011 | 10:54 | מאת: ד"ר צבי גורן

הכול תלוי איך אתה מבצע את התרגילים, באיזה עצימות וכו". גש לקבל הדרכה ממדריך חדר כושר.

02/05/2011 | 15:15 | מאת: רמי

שאלתי הפשוטה היא האם מופעל לחץ על החוליות כתוצאה מכיפוף כפיץ כזה ?

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל