התלבטות

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

27/04/2011 | 21:48 | מאת: מישל

שלום רב! יש לי גיד אכילס קצר שמתבטא בהליכה על כריות של האצבעות בעיקר כשאני יחפה,בנוסף נאמר לי שהברכיים שלי קורסות כלפי פנים.היום גילו לי דלקת בגיד אכילס.ברצוני לדעת איזה נעליים יותר מתאימות למתיחת גיד האכילס,הקלת כאבים,שיפור יציבה,הליכה נכונה נעלי אפוס או MBT? ובכללי אני אשמח לדעת מה ההבדל בניהם?

02/05/2011 | 10:46 | מאת: ד"ר צבי גורן

דווקא לבעיות בגיד אכילס שניהם לא טובים. את זקוקה למידרסים ע"פ מידה אישית עם הגבהה קלה בעקבים כדי להוריד את העומס מגידי אכילס. רצוי את המדרסים לשים בנעלי התעמלות טובות כגון NB.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל