בעיה בכף רגל ..

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

20/04/2011 | 17:27 | מאת: אביטל

רציתי לשאול אם את מקבל גם ילדים למרפאה במוצקין ? ואם תוכל לענות בכל מקרה על השאלה שלי אני אשמח .. אז ככה ,אני בת 15 ועברתי בספטמבר ניתוח לתיקון הלוקס וולגוס בכף רגל שמאל אצל ד''ר אידלמן . הוא הבטיח שהניתוח יצליח והכל יהיה בסדר ולא צריך לדאוג , עכשיו עברה כבר יותר מחצי שנה , והייתי אצלו בביקורת חודש שעבר וכמעט ואין שיפור , הוא אמר שיש מקרים נדירים שצריך לטפל בעוד עצם בבוהן - ובחלק הזה יש המון עצבים והוא חשב שזה יהיה בסדר אם הוא לא יגע שם וזה אמור להסתדר לבד , מה שלא קרה .. רציתי לשאול אם אפשר לעשות משהו עם המצב הזה, ניתוח מתקן, מכשיר כלשהו ? , או שכנראה שאני אצטרך לחיות ככה ?

22/04/2011 | 11:06 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום אביטל. ללא צילומי רנטגן אני לא יכול להביע דעה, וכמובן גם ללא בדיקה קלינית. את מוזמנת.

22/04/2011 | 11:41 | מאת: אביטל

אתה עובד עם מכבי ? ><

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל