כאבי ברכיים בצד החיצוני של הברך

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

18/04/2011 | 22:36 | מאת: אלעד

שלום, אני רץ 3 פעמים בשבוע כ-10 קמ כל פעם במשך כ55 דק. בחודש האחרון אני מרגיש כאבים אחרי הריצה בצד החיצוני של הברך - כאילו במעין "ציר" ( אני רץ עם שרוול אורטופדי על הברך ). אם אני שוכב על הצד ונוגע בצד של הברך תוך כדי תנועה ( כמו של בעיטה) אני מרגיש מעין גלגל שיניים בברך - לא תנועה חלקה אלא תנועה מקוטעת. זה התחיל אחרי שהעלתי את כמויות הריצה. למרות שהפסקתי לשבועיים לא ממש עזר. הכאב מזכיר שהוא קיים כשאני קם מישיבה או במדרגות ואחרי כמה צעדים הוא לא מורגש בכלל. האם עלי להיות מודאג? משיחה עם המאמן כושר הוא טוען שזה בגלל הגיד שמחובר לברך שנמתח מהשריר העייף. אני קצת דואג כי הכאב החל גם בברך השניה. אני בן 31 גובה 1.84מ 86 ק"ג תודה

22/04/2011 | 11:01 | מאת: ד"ר צבי גורן

מדובר בדלקת של המעטפות החיצוניות בברך. תרגילי מתיחות, גש לבצע סדרת טיפולי פיזיותרפיה, נוגדי דלקת וכאב למשך שבועיים, משחה מקומית וכו".

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל