שרירי בטן

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

07/08/2007 | 11:52 | מאת: חיים

לפני כחמישה חודשים בזמן משחק כדורגל הרגשתי כאבים חדים באזור הבטן,מה שאובחן כ(כנראה) פגיעה בשרירי הבטן. עברתי בדיקת אולטראסאונד וct בטן שלא העלו ממצאים מיוחדים. הכאב הוא חד מאוד בצד שמאל בבטן התחתונה(ממש מתחת לבטן בחיבור עם הרגל). אחרי חמישה חודשים עדיין לא עבר לי הכאב למרות שאני במנוחה מוחלטת מפעילות בפורטיבית. יש לציין גם שהכאב בולט יותר במאמץ (קל) אך לפעמים גם ללא מאמץ- יש גלי כאבים. האם בטוח שזה שרירי בטן?מה הטיפול המומלץ? .

07/08/2007 | 13:56 | מאת: דנה

וזה לא בקע? סליחה על ההתערבות....

07/08/2007 | 14:23 | מאת: חיים

הלוואי... לפחות הרופאים שבדקו שללו אפשרות כזו

07/08/2007 | 20:27 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום חיים. כנראה שעברת אירוע של מתיחה חזקה בחיבור של שרירי הבטן באגן, ולאחר מכן זה המשיך עם תהליך דלקתי. מה שנחוץ לדעתי זה בדיקה ע"י אורטופד שמתמצא בתחום, ושיתן לך הנחיות מה לעשות הלאה, או לחילופין לבצע לך זרקית קורטיזון באזור. בהצלחה.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל