שבר בפיקת הברך

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

15/04/2011 | 00:23 | מאת: דיד

אבא שלי (בן 50) נפל וריסק את פיקת הברך, לאחר הניתוח היתברר כי היצליחו לשחזר רק חצי מהפיקה. הרופא אמר כי יש חשש לכאבים ולבעיות בכיפוף הברך אבל לא מוכן לנדב עוד מידע או לפרט. אני רציתי לברר עד כמה פיזיוטרפיה מוצלחת וכמה זמן לוקח כדי ליראות תוצאות של ממש? והאם יש טיפולים נוספים שיוחלו להשיב את אבא שלי לאורך חיים שהוא רגיל אליו.

15/04/2011 | 10:11 | מאת: ד"ר צבי גורן

לא ציינת מתי כל זה קרה. כעיקרון לאחר טיפולי פיזיותרפיה ושיקום הוא אמור להגיע לרמת תפקוד טובה.

15/04/2011 | 12:40 | מאת: דיד

זה קרה לפני יומיים, ואני מודאגת כי הרופאים לא מוכנים לתרום מידע. אני רוצה לדעת מה זה רמת תפקוד טובה? האם יוכל לקפל את הברך והאם הכאבים יפסקו. הדבר היחיד שהרופא אמר זה שהוא לא יוכל לקפל את הברך עד הסוף גם אחרי פיזיוטרפיה ושהכאבים ימשיכו אבל לא ציין עד מתי. הוא גם לא אמר איזה טיפול אלטרנטיבי יש למקרה ואכן הכאבים ימשיכו.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל