דחוף - לצערי צדקת בהימור שלך... ואני ממש סובל

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

13/04/2011 | 14:34 | מאת: איתי

עשיתי בדיקת EMG בהמלצתך הבוקר ואכן יצא משהו לא תקין בבדיקת השרירים של צד שמאל בגופי כדלקמן: Left Vastus Lateralis (Femoralis L2 L3 L4 = SL inact Nerur אותה תוצאה יצא גם ב -: Left Rectus femoris(Femoralis L2 L3 L4 וגם ב - : Left Add magnus(Femoralis L2 L3 L4 בכולם התוצאה 0/10 ב - Fib וב - PSW וגם בכולם יש שני פלוסים (++) ליד הפרמטרים: Amp ו - PSW בשאר הפרמטרים לכל יתר השרירים NORMAL. להזכירך: יש לי פריצת דיסק/בלט מהעבר בחוליות L4-L5 ולמרות זאת אני רוכב שנים על אופניים. בחודש וחצי האחרונים אני ממש לא יכול לשבת על הישבן השמאלי - כואב לי בעצם ומקרים לי לרגל שמאל. גם יש לי צריבה בשתן וזה בגלל שכנראה גם הפרוסטיטיס שלי רגישה. ייתכן וכל העיות מהרכיבה על האופניים. שאלותיי ד"ר יקר: 1. להתעקש על MRI שלא אישרו לי בפעם הראשונה או CT למרות הסיכון בקרינה לגבר שלא הביא ילדים עדיין ובכלל...? 2. איזה סוג של פיזיוטרפיה אתה ממליץ לי לעשות - באיזה חלק בגוף? 3. האם נגזר עליי לסבול מעתה ואילך מסימפטומים שרק יחמירו ועליי לקחת כדורים משכחי כאבים שהורסים את מערכת העיכול או נשיש דרך "בריאה" יותר לפתור את הבעיה? 4. אחרון חביב - איזה ספורט מומלץ לי לעשות? מודה לך מקרב לב על כל טיפ/סיוע. איתי

13/04/2011 | 22:44 | מאת: איתי

בתור ספורטאי בעצמך: האם מותר ורצוי שאחזור לפעילות ספוןרטיבית כמו הליכה, שחיה או שאסור לי במצבי לעשות כלום עד שתהיה הטבה קלה. לא מעוניין להגיע לחדר ניתוחים, גם לא בשביל זריקת משכך כאבים שתחזיק מספר חודשים. מעדיף טיפול גם אם אלטרנטיבי. מה יכול לעזור במקרה שלי: כירופרקט, סיני? שוב תודה ומתנצל על השאלות הרבות...

15/04/2011 | 10:03 | מאת: ד"ר צבי גורן

גם בדיקת CT אחת לא תשנה כלום. תתחיל עם פיזיותרפיה רגילה, במידה ולא יעזור תעבור למרפאת כאב או כירופרקט. לא. בינתיים - שחייה, קרוס, אופניים בסדר הזה.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל