כאבי ברכיים ואימונים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

13/04/2011 | 09:54 | מאת: רומן

לפני כחודש ברך שמאל התנפחה לי לאחר ריצה, פניתי לאורתופד והוא נתן לי כדורים נגד דלקת ושלח אותי לבדיקת אולטראסאונד שאעשה עוד חודש. בינתיים הברכיים כואבות לי במידה מועטה אפילו אם אני עולה במדרגות, אבל הנפיחות ירדה. השאלה שלי היא כמה זמן כדאי לחכות לפני שחוזרים לפעילות ספורטיבית, האם יכול להיות שהפציעה קשורה לעובדה שאני רצתי באופן קבוע בחלק עם ירידה תלולה ואספלט עקום. ושאלה אחרונה היא האם כדאי לי לשנות ענף ספורט שפחות מזיק לברכיים למשהו כמו אופניים ?

15/04/2011 | 09:52 | מאת: ד"ר צבי גורן

נתת את כל התשובות הנכות. הריצה שלך גורמת לברכיים לסבול, לכן לפחות לתקופה מסוימת תשני כיוןן - אופניים, קרוס, שחייה. תחזקי שרירי רגליים בחדר כושר, תרגילי מתיחות.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל