שיקום לאחר קרע של ה-ACL

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

08/04/2011 | 22:03 | מאת: אולגה

ד"ר גורן שלום, בן זוגי קרע את ה-ACL ופגע במניסקוס המדיאלי ולטרלי. לפני 4 חודשים עבר שיחזור ותפירה של המניסקוס הלטרלי, והוצאה חלקית של המניסקוס המדיאלי. כעת חסרות מס' מעלות בודדות עד יישור סופי של הברך. מדובר כניראה בסיבוך לאחר ניתוח. האם למרות שכבר חלפו 4 חודשים פיזיוטרפיה אינטנסיבית- 6-10 פעמים ביום: גומיות/ תרגילי ישור וכו' יעזרו או שמא הכל כבר מצולק באזור ופיספסנו את המומנטום?

15/04/2011 | 08:50 | מאת: ד"ר צבי גורן

רק הזמן יאמר את שלו. להמשיך לעבוד. לנסות כל השמן לשפר את הטווח. זה עוד מוגדם לחרוץ גורל.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל